aplikimetëveçanta|shikoni produktet sipaskategorisë>
nëkërkimin全球përbërësitfarmaceutikë..
nesigurojmëekstrakt bimor natyror(100%),纳塔尔(10 ..
gjetur ngjyra natyrore e ushqimit,përbërësite ushqimit,ushqimi shtoni ..
nëkërkimin全球tëkozmetikësOEM&ODM,配方。

绿色石头-Farmaceuti Juaj I Besuar,Ekstraktet Bimore,AditivëtEUshqimit,SeritëbiokiMike,formulat dhe kozmetikat oem&odmshërbimiproforsional ishërbimit

1. Burimi I Materialeve
degaJonëKinëështënjënjëngaPërfaqësuesiteeshoqatësSëmatialevebimoretëmoreTëkinës,duke siguruar cilide cilidecilësinëm马里米尔·米米·米特·米特·米特·米特·勒·莱特维夫·帕拉。
2. mbeshtetje teknike
Ne bashkëpunojmë me Universitetin e Sidneit, Universitetin e Melburnit, Institutet e Kërkimit të Biologjisë të Akademisë së Shkencës të Kinës, Universitetin e Pekinit për të siguruar cilësinë dhe teknologjitë e përparuara.
3. kontrolli icilësisë
tëgjithëpërbërbësitAktivëduhetTëkontrollohennëneMënyrënyrënyriricenga hplc,gc ose uv,duke siguruarpastërtiTitërtiTileMirë。
4. Promovimi iCilësisë
Nxjerrja Superkritike E CO2 GarantonPerstërtinëElartë。

Jenitëibliniblini produktet tona?Na Kontaktoni根据Te Diskutuar。

KlientëtTanë